Addy van de Krommenacker toonde gisteravond tijdens de Amsterdam Fasion Week 2011 zijn collectie voor winter 2011 – 2012 genaamd Glamourous Peaceful Warior Woman. Een spectaculaire show vol met prachtige jurken.

Welcome to Addy’s wonderland. Wat we zagen? Prachtige groene en gouden stoffen. Soms een kittig junglegroen of goudgetint jurkje, soms een sensueel dansend gewaad. Groen, groen, groen. In natuur- of in legertinten. Wat je maar wilt. En goud. En terwijl de spiegelvloer van de catwalk voor nogal wat afleiding zorgde (nu weten we ook wat voor ondergoed de modellen droegen) liepen de modellen een werkelijk wervelende show. On and on and on…

De show van Addy van de Krommenacker tijdens de Amsterdam Fasion Week trok veel BN’rs. Zo zagen we onder andere Gordon, Leco Zadelhof, Anouk Smulders, Fiona Herinng, Bastiaan van Schaik…. eigenlijk het standaard lijstje.


Maar goed, terug naar de show, want wat willen we allemaal graag zo’n supervrouwelijke stijlvolle dreamdress van Addy. Om een glas champagne mee op te leuken, liefst op het achterdek van een megajacht, een award mee in ontvangst te nemen, voor bijvoorbeeld best dressed woman of gewoon, om in te trouwen tijdens een golden sunset.

Addy rocks en samen met de muziek van Adele kregen we kippenvel en zagen we zowat groen van jaloezie. Wat een talent!

Foto’s via Peter Stigter