De film Loft is sinds kort te koop op DVD en Blu-ray. Daarom kun je nu in stijl van deze sexy Nederlandse thriller je eigen Black Book maken.

De film Loft gaat over 5 mannen die in het geheim een loft delen waar ze stijlvol en in alle rust hun minnaressen en nieuwste veroveringen ontvangen. Alles lijkt goed te gaan totdat de heren op een ochtend een lijk aantreffen van een jonge vrouw. Niemand weet wie de vrouw is, waar ze vandaan komt en hoe ze in de loft terecht is gekomen. Daarom proberen de mannen te achterhalen wat er gebeurd is, maar al snel beginnen ze elkaar te wantrouwen.

Maak je eigen Black Book

Geheel in de stijl van de film Loft kun je nu je eigen Black Book maken. Zo kun je in het diepste geheim je vrienden en exen beoordelen en aangeven wie er op je verlanglijstje staat. Daarnaast kun je ook zien hoe vaak jij in een Black Book van andere staat en maak je kans op dag en nacht met jouw date in het decor van de film. Nieuwsgierig? Ga dan naar de Loft Facebook App.

DVD en Blu-ray


Loft is nu te koop op DVD en Blu-ray. Bij aankoop van de film ontvang je korting op een Loft arrangement bij Spa Zuiver in Amsterdam. Wat inhoud dat je kunt genieten van een dag in het decor van de film.