Een kanten item mag eigenlijk niet ontbreken in je kast, omdat je er alle richtingen mee op kunt. Hier vind je stijlinspiratie om je kanten items te combineren.

Voor een zachte, vrouwelijke look kies je voor kant in het wit of in een nude tint. Dit combineer je ook weer met andere zachte kleuren. Met zwart kant wordt je outfit juist stoer en sexy, omdat het een groter contrast heeft met je huid. Dit sterk je aan met mooie zwarte accessoires.

Wit en nude kant geeft al snel een beetje een vintage feel aan je outfits en zijn vooral mooi als ze worden gecombineerd met andere zachte kleuren. Morven draagt haar kanten vest met een taupekleurige short en een grijze top. Vanessa heeft een kanten jurk met in het midden een cut-out aan, ze ziet er extra vrouwelijk uit met rode nagellak en lippenstift. Amy draagt haar kanten top heel basic met een huidskleurige beha en een lichte jeans short.

Deze dames laten zien hoe krachtig zwart kant kan staan. Model Anja Rubik draagt een zwarte body met daaroverheen een transparant zwarte jurk met kantrandjes. Deze look heeft niet veel meer nodig dan een paar zwarte ballerina’s. Christine draagt bij haar bijzondere kanten top met sleep aan de zijkant een zwarte broek en puntschoenen voor een chique look. Michelle is wat meer bedekt in haar enkellange kanten jurk, ook hier volstaan simpele nude ballerina’s en een zwarte tas.

Foto’s via The Sartorialist, Cats And Rocking Chairs, Amy Scheepers, Stockholm Streetstyle en Vanessa Jackman