Valentijnsdag staat over iets minder dan een week alweer voor de deur. Daarom selecteerde ik 4 hotels voor Valentijn.

Heb je nog geen plannen voor Valentijn, maar wil je liever niet thuis blijven? Dan is misschien 1 van de 4 onderstaande hotels een optie. Want hier kun je je laten onderdompelen in luxe en genieten van een heerlijk dineer in een chic restaurant. Kortom je vindt in deze hotels alles wat je nodig hebt voor een romantische Valentijnsdag.

De Koperen Hoogte


De Koperen Hoogte ligt tussen de plaatsen Zwolle en Staphorst. Dit bijzondere hotel is gevestigd in een watertoren uit 1932, maar biedt alle luxe die je nodig hebt. Zo is elke kamer voorzien van een tweepersoons jacuzzi en een stoomcabine. Dineren doe je in dit hotel op hoogte. Bovenin de toren vind je het draaiende restaurant La Tour. Het restaurant ligt op 50 meter hoogte en draait in 3 uur om zijn as, zodat je de gehele tijd een geweldig uitzicht hebt.

Amstel hotel


Het Amstel hotel is gevestigd aan de oever van de Amstel in Amsterdam. Het luxe hotel staat niet alleen bekend om haar goede service en centrale ligging, maat ook om het restaurant La Rive. In dit klassiek getinte restaurant, dat 1 Michelin ster heeft, worden heerlijke Franse gerechten geserveerd.

Chateau St. Gerlach


Château St. Gerlach ligt op een mooi landgoed in Valkenburg aan de Geul. Dit romantische kasteel hotel is omgeven door een prachtige Barok tuin. Je kunt in dit hotel tot rust komen in het wellness centrum met zwembad, sauna en Turks stoombad en genieten van een culinaire belevenis in het Frans georiënteerde restaurant Château St. Gerlach.

Hotel Huis ter Duin


Hotel Huis ter Duin ligt aan het strand van Noordwijk. Naast het maken van een mooie strandwandeling kun je je in het hotel laten verwennen in het wellness centrum dat bestaat uit een schoonheidssalon, kapsalon, zwembad, Turks stoombad, sauna en fitness. Daarnaast kun je in dit hotel heerlijk dineren in restaurant Latour dat bekroond is met een Michelin ster.

Add Your Comment