Op 14 februari staat Valentijnsdag alweer voor de deur. Daarom zocht Modeblog een viertal liefelijke designer valentijnscadeaus voor je uit.

Ondanks dat Valentijnsdag vaak als een commerciële aangelegenheid wordt afgeschreven, vinden veel dames het stiekem toch wel leuk om op de dag der liefde verrast te worden met een mooi cadeau. Daarom vind je hier 4 luxe en liefelijke valentijnscadeaus voor haar.

Voor de dames die geen geliefde in hun leven hebben op dit moment, heb ik een tip. Je kunt natuurlijk ook jezelf een mooi cadeau geven op 14 februari. Want met sommige van deze cadeaus val je vast op bij het mannelijke geslacht en is de kans groot dat je volgend jaar rond deze tijd geen vrijgezel meer bent.

Louis Vuitton Alma BB

Dit schattige Louis Vuitton tasje is uitgevoerd in Vernis leer en verkrijgbaar in de kleuren Pomme D’Amour en Rose Florentin. De Louis Vuitton Alma BB kost €665.

Burberry hartjes sjaal

Deze cashmere Burberry sjaal is naast het bekende ruitjespatroon ook versierd met een heleboel rode hartjes. De sjaal heeft een afmeting van 200 x 48cm en kost €225.

Valentino pumps

Deze knalrode Valentino pumps staan onweerstaanbaar bij elke little black dress. Deze prachtige schoenen met liefelijk strikje kosten €708.

Mulberry portemonnee

Dit roze hartvormige Mulberry portemonneetje is perfect voor je kleingeld en kost €98.

Add Your Comment