Het EK gaat alweer bijna van start. Dat houdt in dat dit het perfecte moment is om op zoek te gaan naar een leuk EK jurkje.

De oranjegekte viert inmiddels hoogtij in ons land, want Nederland speelt zaterdag zijn eerste wedstrijd tegen Denemarken. Hoewel ik absoluut geen fan ben van onflatteuze voetbalshirts, is het toch leuk om onze jongens in een passend tenue aan te moedigen. Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar EK jurkjes die je ook na alle voetbalgekte nog met een gerust hart kunt dragen.

Filippa K


Deze oranje jurk met ronde hals van Filippa K is perfect voor een zwoele EK avond. Na het voetbalfestijn kan het mooi door als strandjurk.

Klik hier voor meer foto’s

Diane Von Furstenberg


Als je voetbal in stijl wil kijken, dan is deze jurk van Diane Von Furstenberg een aanrader. De levendige oranje kleur zorgt er namelijk voor dat je zo in de juiste stemming bent.

Klik hier voor meer foto’s

Oasis


Wie zegt dat romantiek en voetbal niet samengaan heeft het mis. Want deze kanten Oasis jurk met open rug straalt pure vaderlandsliefde uit!

Klik hier voor meer foto’s

Haute Hippie


Dit zijde jurkje van Haute Hippie is speels en sexy tegelijk. Kortom, dit EK jurkje is je beste maatje voor aan avondje voetbal kijken in café vol leuke mannen.

Klik hier voor meer foto’s

Ted Baker


Als je het EK feestelijk wil inluiden, dan is deze jurk van Ted Baker de perfecte keuze. Dit jurkje, met een soort slingerachtige rondjes, zorgt direct voor een feestelijke stemming.

Klik hier voor meer foto’s

Add Your Comment