In modeland schieten de apps voor je iPhone en iPad als paddenstoelen uit de grond. Daarom vind je hier mijn 5 favoriete mode apps.

Steeds meer modewebsites en online winkels lanceren een app. Maar omdat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet, heb ik mijn 5 favoriete mode apps voor je op een rijtje gezet. Dus ben je in het bezit van een iPhone of een iPad en wil je altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste modenieuws, de nieuwste collecties en trends en een garderobe hebben die up to date is? Bekijk dan de volgende mode apps.

Style.com


De fashion app van Style.com neemt je mee op reis door de modewereld. Zo vind je er de catwalkshows van New York, Londen, Milaan en Parijs, foto’s van red carpet events en van alles over modehuizen en celebrities.

Stylebook


De Stylebook app is de ultieme tool om je garderobe te organiseren. Je kunt foto’s van je eigen kleding maken en die toevoegen aan je online garderobe. Verder kun je kleding per merk indelen, outfits creëren en in een kalender bijhouden wanneer je wat hebt gedragen.

Net-A-Porter


Met de app van Net-A-Porter heb je nieuwste modecollecties altijd binnen handbereik. Met deze tool kun je waar je ook bent de mooiste items van modehuizen als Burberry, Missoni, Gucci en vele andere bekijken en nog beter, direct bestellen!

Stylish Girl


Stylish Girl is een handige modeplanner en winkel app. Zo kun je je eigen garderobe organiseren en uitbreiden met items die je graag zo willen hebben. Met deze tool is het namelijk mogelijk om jouw kleding te combineren met spullen van de webshop Shopstyle. Verder kun je jouw outfits delen met vrienden en je laten inspireren door celebrities.

Modeblog op je iPhone en iPad


Modeblog heeft al ruim een jaar een mobiele website special voor je iPhone en sinds kort hebben we ook een speciale iPad versie. Je hoeft er niet voor naar de Apple App Store, maar kan er direct gebruik van maken door met je iPhone of iPad te surfen naar www.modeblog.nl en je kunt de Web-App gelijk toevoegen. Zorg wel even dat je een iPhone abonnement hebt met voldoende MB’s.

Add Your Comment