To B G Gucci
Alessandro en Guccio Gucci, de achterkleinzoons van Guccio Gucci die het gelijknamige modehuis in 1921 oprichtte, hebben een eigen tassenlijn uitgebracht.

To Be G is de splinternieuwe tassenlijn van Alessandro en Guccio Gucci. De twee Gucci broers, die geen onbekende zijn in de modewereld, vonden het de hoogste tijd worden om iets voor zichzelf te gaan doen. Na 12 jaar voor het Italiaanse modehuis gewerkt te hebben komt het duo met een eigen merk.

Het tweetal liet weten dat zij niet de tassenbranche ingaan omdat ze toevallig uit een bekende modefamilie komen. “We komen niet met een tassenlijn omdat onze achternaam toevallig Gucci is. Ook proberen we niet om iets te ontwerpen dat in lijn is met het modehuis, wij hebben onze eigen visie,” melde Guccio.

En die eigen visie zien we maar al te goed terug in de tassen van Alessandro en Guccio. Het tweetal lanceert een kleine collectie bestaande uit 3 verschillende modellen. Als signatuurmotief kozen de heren voor een leliepatroon. De lelie is op verschillende manieren gebruikt om zo meerdere looks te creëren. Daarnaast bestaat de collectie uit een ronde krokodillenleren handtas en een tas die geïnspireerd is op de Spaanse toreador jassen.

De tassen van To Be G zijn online te koop voor €455 tot €6950.

Add Your Comment