Acqua di Parma stamt af van een oud geurenpalet dat werd gecreëerd midden in de artisanale parfumfabriekjes. Terwijl in de jaren 60 andere parfums eau de cologne vervoegen bij de geuren die in de mode zijn, bleef Acqua di Parma trouw aan een lange traditie. De geuren zijn gemaakt met veel liefde en eerbied en dat merk je dan ook wanneer je een druppel aanbrengt.

Om elk jaar opnieuw vrouwen te laten kennis maken met de juweeltjes die Italië rijk is, brengt Acqua di Parma graag nieuwe lijnen uit. Dit najaar staan er maar liefst twee gloednieuwe geuren op het menu: Profumo en Iris Nobile, twee geuren met heerlijk mediterraanse namen. Profume is een weelderige geur met een klein eigenwijs kantje. Iris Nobile is een verfijnde versie met de frisse aroma van irissen, een parfum dat je nu al doet lonken naar de zomer.

Acqua di Parma heeft het slim bekeken, geen zware houtachtige geuren maar frisse voorjaarsbloesems vind je terug in prachtige glazen potjes. En voor wie er geen genoeg van krijgt, is er ook een lichaamscrème toegevoegd aan het assortiment. Zodat je heel je lichaam heerlijk kunt verwennen.

Add Your Comment