Zaterdagochtend vertrek ik naar mijn bijbaantje. Balen want dat is weer een dag minder voor de Amsterdam International Fashion Week. Na enkele drukke weken op het AMFI en een eigen show van de 2e jaars Fashion&Design studenten op school ben ik bijna blut, dus dan maar werken en geen Fashion Week.

Om 12 uur zou ik even gaan lunchen met vriendje lief, en wat heeft de schat geregeld: we rijden regelrecht naar Amsterdam voor de modeshow van Addy van Den Krommenacker. Als modestudent ben ik door het dolle heen als ik hoor dat ik erbij kan zijn! Enkele BNers zoals Lieke van Lexmond en Mark van Eeuwen zitten op de eerste rij. Vol verwachting zit ik op de achterste rij.

Op een catwalk van spiegels verschijnen modellen in prachtige creaties. Ondanks de crisis zie ik veel overdaad en glitter. Bloemige all-over prints maken mij hebberig. Zwierige jurken en ook elegante pakjes komen veel te snel voorbij. Een goed fotomoment kan ik met mijn camera niet vinden en dan is de batterij ook nog eens leeg! Ik had nog wel een plaatje willen schieten van Addy en Kim Feenstra die op het einde van de show recht voor mijn neus poseerden.

Add Your Comment