Addy van den Krommenacker collectie zomer 2015
Maandagavond showde Addy van den Krommenacker zijn collectie in het prachtige Muziekgebouw aan het IJ. De dresscode voor de show van Addy was cocktail, dus dat betekende dat iedereen haar of zijn best had gedaan om er goed uit te zien. En dat is altijd leuk!

Van tevoren kon iedereen onder het genot van een drankje alvast een klein kijkje nemen in een aantal kledingrekken. Want die avond was er ook het één en ander van Addy te koop. We zagen veel bekende Nederlanders voorbij schuifelen en maakten natuurlijk zelf ook foto’s op de rode loper.

Nadat iedereen plaats had genomen begon de show. Deze Addy van den Krommenacker collectie voor de zomer van 2015 stond in het teken van lentedromen en daarom noemde de ontwerper de collectie Sogno Estate. Op de klanken van romantische Italiaanse muziek zagen we veel soepel vallende jurken met mooie bloemenmotieven. Romantisch en vrouwelijk.

Addy van den Krommenacker zomercollectie 2015

De collectie bestond uit een day-, ceremony- en leisure-wear-collectie. In roze, nude, babyblauw en beige. De daywear-collectie was geïnspireerd op romantische schilderijen uit de 18e eeuw. En bij de ceremony-lijn zagen we veel kant, chiffon en brokaat. Een moderne Marie Antoinette was de grootste inspiratiebron voor zijn couture collectie. Zijde, brokaat, ricamato borduursels en rebrode kant. Maar ook organza met waterverfbeschildering en een bijzondere cloque stof. De modellen droegen vlechten en bloemen in het haar. Addy heeft bewust een positieve collectie ontworpen om zo heel even het leed in de wereld te vergeten.

De show werd afgesloten met een kort filmpje over Addy’s eerste parfum! Na het filmpje kwamen de modellen de catwalk op met in hun handen het parfum. Addy noemde deze geur Red Carpet, net als zijn modeshow. Deze geur staat volgens hem synoniem aan glamour en sensuele vrouwelijke allure. Na afloop waren er wederom drankjes en kon iedereen binnen in het prachtige gebouw of buiten op het prachtige terras nog even nagenieten van deze show.