Alber Elbaz gaat aan de slag voor Hotel Metropole Monte Carlo in Monaco. De Lanvin ontwerper gaat het luxe hotel voorzien van een romantische make-over.

Ontwerper Alber Elbaz van het Franse modehuis Lanvin is door het vijfsterren Hotel Metropole Monte Carlo gevraagd om het hotel van een portie liefde te voorzien. Dit om de bruiloft van Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock, die op 2 juli in het hotel wordt gevierd, nog specialer te maken.

Alber Elbaz, die bekend staat om zijn romantische stijl, pakt voor deze speciale gelegenheid groots uit. Zo voorziet hij de hotellobby van een feestelijk tintje, liet hij zijn creatieve geest schijnen over de uniformen van het personeel, bedacht hij een aantal cocktails en heerlijke gebakjes en zette hij samen met muziekproducer Béatrice Ardisson een romantisch muziekje in elkaar.

Maar ook een gewone sterveling, waarschijnlijk wel met een goed gevulde portemonnee, kan van de Lanvin romantiek genieten. Het hotel komt met een speciaal Love is in the Air arrangement dat bestaat uit een romantische helikoptervlucht over de Franse Riviera, cocktails en een dineer voor twee, een Lanvin cadeau en een overnachting in het hotel.

Het Love is in the Air arrangement is vanaf Valentijnsdag beschikbaar. Kortom, een beter excuus dan zo’n dag kan ik me niet bedenken om dit arrangement te boeken.

Add Your Comment