Sprakeloos en stomverbaasd, dat was ik bij het zien van de Alexander McQueen schoenen voor winter 2010. Want deze schoenen zijn werkelijk kleine kunstwerkjes!

Tijdens de presentatie van de winter 2010 collectie van Alexander McQueen werd mijn aandacht vooral getrokken door de weelderige creaties die voorbij kwamen. De schoenen die aan de voeten van de modellen prijkten waren mij dan ook niet zo zeer opgevallen. En dat is geheel onterecht blijkt nu!

De schoenen uit de winter 2010 collectie van de overleden ontwerper Alexander McQueen zijn adembenemend. De stappers, die geïnspireerd zijn door de donkere Middeleeuwen, laten maar weer eens zien wat voor genie McQueen was. Want deze schoenen zijn een complex en creatief staaltje vakwerk!

Hoewel de schoenen mij sprakeloos maakte, denk ik niet dat ik ze snel aan mijn voeten zou schuiven. Want wat ik vooral mooi vind aan de schoenen is het vakmanschap wat er vanaf straalt. Maar comfortabel en draagbaar lijken ze mij absoluut niet.

Welk bedrag er op het prijskaartje van deze Alexander McQueen schoenen voor winter 2010 komt te staan is nog niet bekend. Maar je kunt erop rekenen dat deze kunstwerkjes een klein fortuin gaan kosten.

Add Your Comment