Dit is misschien wel het meest belangrijke en gewilde stukje aan het begin van mijn carrière als blogger! Als AMFI studente moet je hard werken en zo nu en dan wordt dat beloond. Afgelopen jaar zijn we een week naar London geweest. Heerlijk, maar natuurlijk niet zonder een opdracht. We moesten op zoek naar nieuwe inspiratie, designer winkels bezoeken en veel foto’s maken.

Een bezoekje aan Prada of Chanel in London is niet te vergelijken met een bezoek aan de dure zaken aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. In Londen hielden de portiers de deur voor MIJ (bijna blut) open. Nee zichtbare rijkdom is niet belangrijk voor een bezoekje aan de grote merken. Zelfs ik voelde me op mijn gemak tussen de onbetaalbare juweeltjes.

Maar echt rijk voelde ik me in de Primark. Een verrijking voor de fashionitas en niet helemaal onbelangrijk, er gaan geruchten dat deze winkel naar Nederland komt! Eind 2008 komt deze zaak waarschijnlijk naar Nederland en geloof mij ons land heeft er een nieuwe trekpleister bij. Sexy lingerie en nachtkleding zijn er te koop voor een prikkie. Tassen gaan als zoete broodjes over de toonbank net als de jurkjes en pumps. Nog even dames en we weten het, komt de Primark naar Nederland?