Vanavond gaat de Amsterdam Fashion Week 2012 van start. Kortom, de Westergasfabriek staat de komende dagen weer volledig in het teken van de mode.

De Amsterdam Fashion Week 2012 vindt plaats van woensdag 25 januari tot en met zondag 29 januari. Tijdens de 16de editie van de modeweek zullen zowel gevestigde ontwerpers als nieuwkomers hun collectie voor winter 2012 presenteren.

Catwalkschema

De modeweek wordt vanavond geopend door Sjaak Hullekes gevolgd door de show van Bas Koster. Donderdag is het, tijdens de Fashion Week LAB, de beurt aan jonge ontwerpers en Spijkers & Spijkers. De vrijdag staat met shows van onder meer Elsien Gringhuis en Cast Iron in het teken van duurzaamheid.

Op zaterdag is de catwalk gereserveerd voor Tony Cohen en Gestuz. Zondag wordt de Amsterdam Fashion Week 2012 afgesloten met een collectie van Monique Collignon en als laatste de show van Dennis Diem & Said Mahrouf.

Alle shows van de Amsterdam Fashion Week 2012 zijn te volgen via een live stream. Het catwalkprogramma van de gehele modeweek vind je hier.

Add Your Comment