Andrelon Haar Hoofdhuid
Heb jij soms ook last van een gevoelige, jeukende of droge hoofdhuid? Dan zou je eens de Andrélon Haar & Hoofdhuid lijn moeten proberen.

Uit onderzoek van Andrélon, onder 527 Nederlandse vrouwen in de leeftijd van 18 jaar en ouder, is gebleken dat bijna driekwart van de dames af en toe last heeft van haar hoofdhuid. Verder bleek ook dat ruim een derde niet weet wat ze hieraan kan doen en een kwart dacht dat als ze hier iets aan zou doen dit ten koste gaat van hun haar.

Terwijl een verzorgde en gezonde hoofdhuid juist de basis is van sterk en mooi haar. Daarom heeft Andrélon de Haar & Hoofdhuid lijn met Nutrium 10 ontwikkeld. Dit is een nieuwe haarverzorgingslijn met een intensief voedende formule van 10 vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. De producten verbeteren de conditie van de hoofdhuid en zorgen daarmee voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes.

Haar & Hoofdhuid producten

Andrelon Haar Hoofdhuid shampoo

De Haar & Hoofdhuid Bright Shine Shampoo is ontwikkeld voor normaal en dof haar. Deze shampoo bevat Derma Care Technology met zink. De actieve formule zorgt ervoor dat je hoofdhuid verzorgd wordt en geeft je haar een natuurlijke glans.

De Haar & Hoofdhuid Repair Shampoo is geschikt voor droog en beschadigd haar. Deze shampoo is verrijkt met lysine. Deze formule voedt je haar en helpt beschadigingen te voorkomen. Je droge haar wordt sterker, ziet er gezond uit en voelt zacht.

De Haar & Hoofdhuid Volume Maxx Shampoo is bedoeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo is verrijkt met de Root Lift Technology en geeft je fijne, futloze haar meer volume vanaf de haarwortel.

Andrelon Haar Hoofdhuid Repair Mask

Het Haar & Hoofdhuid Repair Mask biedt een wekelijkse verzorging en is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van droog en beschadigd haar.

Advertorial

Andrelon
Andrelon

Add Your Comment