Na verschillende modehuizen slaat H&M ditmaal de handen ineen met een Fashion Director. Want Anna Dello Russo ontwerpt namelijk een collectie voor H&M.

Anna Dello Russo, Fashion Director at Large bij de Vogue Japan, kruipt achter de ontwerptafel voor H&M. Het mode-icoon is door de keten gevraagd om een accessoirecollectie te ontwerpen. Dit resulteerde in schoenen, tassen, zonnebrillen, sieraden en een trollykoffer die volgens H&M glamorous, speels en verfijnd zijn.

De extravagante Anna Dello Russo is erg in haar nopjes met haar nieuwe deal. “Ik ben enorm enthousiast over deze samenwerking: dit is de eerste keer dat H&M een Fashion Director in een bijzonder project betrekt. Ik wilde bijzondere accessoires ontwerpen die nergens anders te vinden zijn. Als stylist weet ik dat accessoires essentieel zijn en elke outfit een persoonlijke touch geven. Met deze items kan iedereen een doodgewone dag veranderen in een fantastische fashion-dag,” laat ze weten.

Wat ik tot nu toe van de accessoires heb gezien, vind ik ze een beetje te veel van het goede. Ik ben niet erg dol op de kleur goud. Mocht jouw modehart wel sneller zijn gaan kloppen, dan moet je nog even geduld hebben. De accessoires van Anna Dello Russo voor H&M zijn pas vanaf 4 oktober verkrijgbaar.

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=g5Zfd7MhMHw[/pro-player]