Voor de core values campagne gebruikt Louis Vuitton meestal een bekend persoon. Ditmaal heeft het Franse merk zijn oog laten vallen op fotografe Annie Leibovitz.

Annie Leibovitz is te zijn in de nieuwe campagne van Louis Vuitton. De bekende fotografe, die vaak de fotoshoots voor het merk doet, bedankte eerst voor de klus. Maar toen duidelijk werd dat ze samen met een bekend persoon mocht poseren die zij mocht uitkiezen, was bij Leibovitz de interesse gewekt.

De fotografe koos er voor om te poseren met balletlegende Mikhail Baryshnikov, die ook bekend is als Aleksandr Petrovsky uit Sex and the City. Het resultaat is een serie foto’s waarop het duo samen met Leibovitz monogram Louis Vuitton tas te zien is in haar eigen studio. Onder de foto staat de tekst: “The journey of a star, captured in a flash.”

Antoine Arnault, van Louis Vuitton, liet weten dat het merk voor Leibovitz heeft gekozen vanwege haar talent. “Ze is puur, echt en voor 110 procent een kunstenares,” aldus Arnault. De Louis Vuitton campagne met Annie Leibovitz gaat vanaf februari ingezet worden.

Add Your Comment