Armani Hotel Dubai
Over iets meer dan 2 maanden kunnen we dan eindelijk bij Giorgio Armani logeren. Want op 18 maart opent het Armani hotel in Dubai zijn deuren.

Het Armani hotel in Dubai is gevestigd in het hoogste gebouw van de wereld de Burj Dubai tower. Hoewel de hoogte van het gebouw nog niet officieel is bevestigd, is de toren zo’n 800 meter hoog en telt het 160 verdiepingen.

Het Armani hotel Dubai bevindt zich op de eerste 8 verdiepingen van de Burj Dubai tower. Het hotel telt 160 kamers waarvan de suites zijn gelegen op de 38ste en 39ste verdieping. Daarnaast is het ook mogelijk om in de toren een tweekamerwoning te kopen. De Armani Residences vind je op verdieping 9 tot 16 en zijn ontworpen door Giorgio Armani en ingericht met een speciale lijn meubels uit de Armani Casa collectie.

Na de opening van zijn hotel in Dubai aankomende maart, heeft Giorgio Armani nog heel wat andere hotels te openen. Zo staat er vrij snel daarna het Armai Hotel in Milaan op de planning, gevold door het eerste Armani Resort in Marrakech en het eerste Armani Residences Villas in Egypte. In de jaren daarna wilt de designer nog hotels en residences openen in New York, Tokyo, Sjanghai en Londen.

Add Your Comment