Deze week opende het Armani hotel in Dubai zijn deuren. Het hotel straalt elegantie en simpelheid uit, maar wij hadden ook niets anders verwacht van meneer Armani.

Het Armani hotel Dubai in gevestigd in de Burj Khalifa, de hoogste toren ter wereld. En hoewel de toren vrij exuberant is, is het hotel zelf meer down to earth. De inrichting is stijlvol, maar bescheiden en het kleurgebruik eenvoudig, veel zwart en bruin zoals we van Armani gewend zijn.

Het hotel telt in totaal 160 kamers en suites, die ingericht zijn met Armani Casa meubelen. Voor een standaard kamer betaal je per nacht minimaal €410 en een nachtje in de Armani Dubai suite kost je al gauw €8.300.

Ook vind je in dit Armani hotel verschillende restaurant zoals een Japans en authentiek Italiaans restaurant, maar ook de Indische en de Mediterrane keuken zijn vertegenwoordigd. Daarnaast heeft het hotel ook nog een spa en een aantal zeer leuke winkels, zoals Armani Dolci waar je Italiaans snoep kunt kopen en Armani Galleria waar je de Armani Privé collectie, horloges, tassen, sieraden en parfums vindt.

Add Your Comment