Vorige week is het Armani hotel in Milaan geopend. Dit is alweer het tweede hotel van de Italiaanse ontwerper Giorgio Armani.

Het Armani hotel in Milaan heeft zijn deuren geopend aan de Via Manzoni. Het nieuwste hotel van Giorgio Armani is gevestigd in een A-vormig gebouw en telt 95 kamers en suites. Op de begane grond van het pad is al jaren de flagshipstore van Armani te vinden. Verder heeft het op de zevende verdieping een restaurant dat uitkijkt over de Duomo en op de achtste verdieping een spa, fitnessruimte en zwembad van 1.200 vierkante meter.

Giorgio Armani is zelf erg in zijn nopjes met zijn hotel in Milaan. “Dit hotel is een liefdesverklaring aan mijn stad. Ik ben hier niet in Milaan geboren, maar hier heb ik alles geleerd en gedaan. Toen ik hier als jonge man in de jaren 50 arriveerde wist ik niets. Ik wil niet alleen herinnerd worden om mijn kleding, maar ook om dit hotel,” liet Armani weten.

Armani hotel Dubai

Het Armani hotel Milaan is alweer het tweede hotel van Giorgio Armani. In 2010 opende de ontwerper al een Armani hotel in Dubai in de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld.

Add Your Comment