Avondtasjes

Met de kerstdagen voor de deur wordt er natuurlijk veel geshopt. Het vinden van het juiste cadeau is soms een hele zoektocht. En dan hebben we het nog geen eens over het vinden van de juiste party outfit. De jurk is helemaal hot deze kerst. Maar een goede outfit hangt of staat met de juiste accessoires. Om te beginnen met een mooi avondtasje. Wij selecteerde daarom voor jou de mooiste avondtasjes van dit seizoen. Heb je door alle voorbereidingen voor de feestdagen geen tijd om de stad in te gaan op jacht naar deze tasjes? Wees gerust, want al deze schitterende tasjes zijn online te koop!

Of je nu op zoek bent naar een simpel tasje of eentje met veel glimmende stenen, naar een zwart of zilver avondtasje, een model van leer of satijn, het is er allemaal dit seizoen! Het enige waar jij op hoeft te letten, is of het tasje wel past bij jouw jurk. Draag je een elegante simpele jurk dan kun je gaan voor een opvallende tas. Maar als jouw avondjurk al erg aanwezig is, kun je beter een eenvoudig model nemen.

De Rodo Crystal orchid clutch is mijn favoriete tasje. Dit suède bronzen metallic tasje is versierd met een schitterende orchidee gemaakt van Swarovski kristallen. Dit model kan zowel als schoudermodel of als handtasje gedragen worden.

rodo-crystal.jpg

De Rodo Crystal orchid clutch is online te koop voor €446,63

De Stella McCartney Patent finish purse is een rustig model. Het lakleer en de zilveren accenten en ketting zorgen voor een leuke uitstraling.

stella-mccartney-patent-finish.jpg

De Stella McCartney Patent finish purse is online te koop voor €295,-

De Jimmy Choo Cent satin clutch is een exclusief avondtasje. De zilveren satijnen Jimmy Choo is voorzien van een mooie diamantachtige sluiting. Dit tasje maakt elke outfit onweerstaanbaar.

jimmy-choo-cent-satin-clutch.jpg

De Jimmy Choo Cent satin clutch is online te koop voor €833,72

De Burberry Allascombe gem clutch is echt een tasje van nu. Dit model is gemaakt van zwart satijn met daarop grote edelstenen geplakt.

burberry-allascombe.jpg

De Burberry Allascombe gem clutch is online te koop voor €545,

De Anya Hindmarch Janie cracked leather clutch is een klein en schattig avondtasje. Dit zilveren tasje is aan de voorkant bedekt met stenen.

anya-hindmarch-janie.jpg

De Anya Hindmarch Janie cracked leather clutch is online te koop voor €360,-

De Marc jacobs Eugenie leather clutch is een elegant model dat makkelijk te combineren valt. Dit nachtblauwe glanzende patchwork tasje is gemaakt van leer en aan de voorkant voorzien van het Marc jacobs logo. Dit model is ook verkrijgbaar in een witte parelachtige tint.

marc-jacobs-eugenie.jpg

De Marc jacobs Eugenie leather clutch is online te koop voor €340,-

De Miu Miu Satin mini clutch is een mooi eenvoudig avondtasje. Dit grijze Miu Miu tasje is gemaakt van satijn en een zilverkleurig frame. Dit model is ook te koop in een okerkleurige variant.

miu-miu-satin-mini-clutch.jpg

De Miu Miu Satin mini clutch is online te koop voor €210,-