Badminton Louis Vuitton

Sporten is nooit mijn grootste hobby geweest. Als kind was ik op school al niet goed in gym en jaren later zijn mijn sportprestaties niet veel vooruit gegaan. Ik kan wel uren lopen, maar dan moeten er wel een hoop modezaken in de buurt zijn. Eén keer per jaar neem ik me wel voor om te gaan sporten. Dit gebeurt altijd op zo’n moment dat ik denk, mijn broek zit te strak en mijn kont is te dik. Meestal ebt mijn voornemen om te sporten na een paar dagen alweer weg. Ik ben nou eenmaal geen sportvrouw.

Toch voelde ik pas een kleine sportvrouw in mij opborrelen, toen ik op internet zat te surfen. Op de website van Louis Vuitton kwam ik wel een heel leuke Damier Azur Canvas tas tegen. Alleen was er wel één probleempje. De tas was niet bedoeld voor mijn dagelijkse benodigdheden zoals een spiegeltje, lipgloss, haarborstel en mobieltje, maar bedoeld voor een badmintonracket.

Even schoot er door mijn hoofd, badminton lijkt vast op tennis! Geloof het of niet, ik kan wel een bal slaan over het net. Alleen heb ik dat al in geen jaren meer gedaan. Tel daarbij op mijn badminton prestaties als kind tijdens de gymles. En de uitkomst kun je waarschijnlijk al raden! Inderdaad, mijn positieve gedachten over badminton vervaagde meteen door mijn herinneringen aan die gruwelijke gymlessen van vroeger.

Maar toch kon ik het badmintonset van Louis Vuitton niet uit mijn hoofd krijgen. Maar wat moet ik ermee als ik geen badminton speel? Even dacht ik  de oplossing gevonden te hebben. Ik stop er gewoon een tennisracket in en ga weer tennissen. Maar ja, bij de omschrijving van het set staat dat het bedoeld is voor badmintonrackets en een tennisracket is wel een beetje groter. Dus helaas dit was ook geen oplossing.

Eigenlijk was ik wel een beetje opgelucht bij de gedachten dat ik niet hoefde te gaan sporten. Een hoop vernederingen blijven me zo bespaard. Het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat de bal op een verkeerde plek terecht komt. Maar wie weet, misschien ben ik wel opeens een supertalent geworden.

Er zit voor mij gewoon simpelweg niks anders op, dan te wachten tot Louis Vuitton een set ontwerpt dat bedoeld is voor een tennisracket. Tot die tijd blijft de vraag, of ik een super tennis talent ben geworden, onbeantwoord en steel ik mijn Damier Azur canvas honger wel met een tas uit deze lijn. Dat is ook nog eens een veel goedkopere oplossing!