Het is niet te geloven, het lijkt soms alsof je er gisteren nog mee speelde (en misschien doe je dit ook stiekem nog) maar Barbie wordt dit jaar vijftig! En eerlijk is eerlijk, je zou het deze slanke zoete babe niet geven. Haar verjaardag wordt natuurlijk op een bijzondere en modieuze manier gevierd!

Tijdens de New York Fashion Week zullen vijftig (!) ontwerpers op Barbie geïnspireerde outfitjes tonen. Natuurlijk in levensgrote maten. En, alle modellen zullen Barbie-roze Louboutins dragen. We zijn heus niet jaloers, echt niet! Maar eerlijk is eerlijk, Barbie verdient deze eer als geen ander. Volgens Louboutin verdient iedere vrouw trouwens geweldige schoenen (gelijk even doorgeven aan je geliefde, hier spreekt namelijk een kenner). En dus verdient Barbie ze ook. Verder verzorgt Vera Wang de trouwjurk en hoorden we namen als Diane von Furstenberg en Jeremy Scott. We zijn vijftigmaal reuze benieuwd!

Vanaf februari kan iedereen dus een mierzoete Barbie outfit aanschaffen. Leuk voor het straatbeeld, ik zie het al helemaal voor me, overal levende Barbiepoppen. En dankzij Barbie’s eigen beautylijn met de geweldige naam All Doll’d Up, kan iedereen nu ook een Barbie-roze mondje creëren.

In Sjanghai is zelfs onlangs ook het speciale House of Barbie geopend. Dit is een waar paradijsje voor Barbie liefhebsters. Je kunt er heerlijk op los kliederen met roze moddermaskers, shoppen voor jezelf en je Barbie en genieten van Barbie-food. Van dat laatste kom je vast en zeker geen grammetje aan, net als Barbie zelf. Allemaal plastic!

Add Your Comment