Kerst make-up Yves Saint Laurent

Net als Lancôme heeft ook Yves Saint Laurent een speciale kerst make-up collectie gelanceerd. De must-have van de Yves Saint Laurent collectie is de prachtige White Gold Lip Palette halsketting. Overigens heeft niet alleen Yves Saint Laurent dit jaar een schitterende hanger in de kerstcollectie. Ook Dior heeft een exclusief collier voor de feestdagen, genaamd Diorlight.

De hartvormige hanger van Yves Saint Laurent is gemaakt van witgoud metaal en versierd met Swarovski kristallen. Binnenin het hartje zit een chique lipstick en een glanzende lipgloss verstopt. De hanger kun je om je nek dragen, maar aan een tas of riem doet dit juweeltje het ook goed.

Om de kerst look compleet te maken heeft Yves Saint Laurent nog veel meer moois, zoals het White Gold Make-up Palette. Dit palet bestaat uit 3 tinten oogschaduw, 3 feestelijke kleuren lipsticks, 1 glanzende gloss, een highlighter en een roze blush. Ook erg mooi is de gezichtspoeder in de vorm van een hart en de lipstick Rouge Pure in de kleuren Red Desire en Starry Dream.

Wil je één of meer van de Yves Saint Laurent kerst make-up producten kopen? Wees er dan snel bij, want alle producten zijn limited editions.