Een telefoonrekening die veel hoger is dan je gedacht had, dat is iets wat we allemaal weleens mee hebben gemaakt. Om dit in de toekomst te voorkomen komt Telfort met BelBewust diensten en een bijpassende soap.

Uit een onderzoek van Telfort is gebleken dat veel Nederlanders niet precies weten hoeveel ze maandelijks kwijt zijn aan hun mobiele telefoon. Zo weet 44 procent van de bellers niet wanneer er buiten de bundel wordt gebeld en heeft 30 procent zelfs helemaal geen idee hoe hoog de telefoonrekening is.

Ben jij ook één van deze bellers, maar wil je aan het eind van de maand niet meer voor een verrassing komen te staan? Dan is het verstandig om bewust te worden van je belgedrag, zodat je de kosten in de gaten kunt houden en kunt ingrijpen. Telfort heeft hiervoor de BelBewust diensten geïntroduceerd, waarmee je inzicht hebt in je belgedrag en de bijbehorende kosten.

Online Telco soap

Om ons nog bewuster te maken van ons belgedrag lanceert Telfort Herken de Beller, de eerste enige echte Nederlandse online Telco soap. Dit alles natuurlijk wel met een dikke knipoog naar de bekende soaps. In de onderstaande aflevering zien we hoe een vrouw na een borreltje te veel een belletje te veel pleegt en een sms je te veel verstuurt.

[pro-player width=’574′ height=’355′ type=’video’]https://www.youtube.com/watch?v=M-MsSYymtkc[/pro-player]

Benieuwd naar het vervolg van deze soap? De eerste 5 afleveringen zijn nu te zien op de YouTube en Facebook pagina van Telfort.

Advertorial

Add Your Comment