Het Berkeley hotel heeft wederom een nieuwe fashion high tea geïntroduceerd. Ook ditmaal ziet het er weer uit om je vingers bij af te likken.

Om de 6 maanden komen de chefs van het Berkeley hotel in Londen met een nieuwe fashion high tea. Voor winter 2011 lieten zij hun oog vallen op de catwalk van Bottega Veneta, Lanvin, Valentino, Miu Miu, Burberry, Stella McCartney, Dolce & Gabbana, Jil Sander en Sonia Rykiel.

Valentino clutch cake

Zo kun je ditmaal in de Caramel Room genieten van een Stella McCartney polka dot sponge cake, een met gouden sterren versierde Dolce & Gabbana chocolade eclair jurk gevuld met hazelnootcrème, een glitterend Miu Miu schoenenkoekje en een chocolade Burbbery trenchcoatkoekje. Verder bestaat de high tea uit een cakeje in de vorm van een oranje Valentino clutch, een Jil Sander jurk uitgevoerd in granaatappel en grenadinemoes en een creatie van Sonia Rykiel omgedoopt in een notencakeje met metallic elementen.

Kortom, de fashion high tea klinkt ook dit seizoen weer veelbelovend. Helaas heb ikzelf nog nooit kunnen proeven van alle modieuze heerlijkheden van het Berkeley hotel. Hopelijk komt het er deze winter eindelijk eens een keer van.

Add Your Comment