Het einde van het jaar is weer inzicht dus de zo geheten bests dressed lijstjes schieten als paddenstoelen uit de grond. Ditmaal zette InStyle de best geklede koppels op een rij.

Bij uitreikingen, premières en andere evenementen proberen celebrities meestal zo goed mogelijk voor de dag te komen en dat levert vaak een hoop goed geklede koppels op de rode loper op. Toch slaagde de Britse InStyle erin om de 25 beste geklede sterrenkoppels van 2010 te selecteren.

InStyle plaatste Kristin Stewart en Robert Pattinson op nummer één, omdat het de verschillende stijlen van het koppel perfect met elkaar matchen op de rode loper. Op de tweede plek vinden we stijlicoon Sarah Jessica Parker met haar man Matthew Broderick gevolgd door Johhny Depp en Vanessa Paradis.

Verder prijken ook de namen van Demi Moore en Ashton Kutcher, Jennifer Lopez en Marc Anthony, Tom Cruise en Katie Holmes, David en Victoria Beckham, Brad Pitt en Angelina Jolie en de pas verloofde Prince William en Kate Middleton op de lijst. Natuurlijk veroverde ook Kate Moss, Vogue’s best geklede vrouw, samen met haar vriend Jamie Hince een plekje in de top 25.

Foto’s via Rex

Add Your Comment