Actrice Blake Lively doet het goed in de modewereld. Karl Lagerfeld zou namelijk zijn oog hebben laten vallen op de blondine als het gezicht van Chanel.

Blake Lively is geen onbekende in de mode. Zo is ze goed bevriend met Anna Wintour, want haar een aantal Vogue covers opleverde, Christian Louboutin, waardoor ze een kast vol schoenen heeft, en Karl Lagerfeld, wat leidde tot uitnodigingen voor Chanel shows en als we de geruchten mogen geloven tot een rol in de nieuwe Chanel campagne.

Verschillende bronnen beweren dat Blake Lively het gezicht wordt van de Chanel tassencollectie. De Gossip Girl actrice zou afgelopen vrijdag gezien zijn in Parijs, waar ze aan het werk was voor de nieuwe Chanel campagne.

Op zich zou ik er niet echt van staan te kijken als we Blake Lively binnenkort in een Chanel campagne zien schitteren. Zij en Karl lijken het al een tijdje erg goed te kunnen vinden. Maar we zullen toch nog even moeten wachten of Blake daadwerkelijk het gezicht van wordt Chanel. Want de nieuwe campagne verschijnt pas begin volgend jaar.

Add Your Comment