Nu het vakantie is houdt dat in dat we weer veel reizen. Daarom vind je hier een aantal tips die je helpen om mooi te blijven tijdens het reizen.

Ook tijdens het reizen is het fijn om er goed uit te zien. Maar hoe voorkom je een uitgedroogde of glimmende huid en hoe zorg je ervoor dat je uitgerust op je bestemming aankomt? Met de volgde 9 tips blijf je ook tijdens het reizen mooi.

Beauty producten

Neem altijd een aantal essentiële beauty producten mee op reis. Zo is het verstandig om gezichtcrème, lippenbalsem, handcrème, reinigingsproducten voor je gezicht en make-up mee te nemen.

Kleding

Tijdens een lange reis kan kleding gaan irriteren of kreuken. Kies daarom voor fijn zittende outfit en neem in je bijgage een ander setje kleding mee, wat je net voor aankomst kunt aantrekken.

Hydrateren

Je huid droogt onder het reizen uit, zeker als je ergens met het vliegtuig naartoe gaat. Neem daarom een goede crème voor je gezicht en handen mee, zodat je het uitdrogen kunt beperken.

Zonnebrand

Zonnebrand is iets wat vaak meegenomen wordt op vakantie, maar tijdens de reis meestal vergeten wordt. Toch verbrand je bijvoorbeeld ook tijdens het autorijden, waardoor het verstandig is om je gezicht en armen met zonnebrand in te smeren.

Water

Houd jezelf en je huid gedurende de reis goed gehydrateerd, anders wordt je hierna geconfronteerd met een vermoeide, opgeblazen en uitgedroogde huid. Om dit te voorkomen neem je een fles water mee en drink je hier geregeld uit.

Rust

Slaperige ogen en huid zijn gezwollen, uitgedroogd en natuurlijk moe. Dit voorkom je door uitgerust op reis te gaan en door te slapen onder het reizen. Een lange vlucht of treinreis is dan ook het perfecte moment voor een schoonheidsslaapje.

Kussen

Om goed te kunnen slapen is het verstandig om zelf een kussen mee te nemen. Een goed kussen kan immers rimpels voorkomen en verminderen.

Geen stress

Probeer stress tijdens het reizen te voorkomen. Natuurlijk is het vervelend als je vliegtuig vertraging heeft of als je koffers zoek zijn. Toch zijn stress rimpels nog vervelender, want een koffer is vervangbaar en die rimpel heb je voor de rest van je leven.

Spa

Na een vermoeide reis is er niets zo ontspannend als een heerlijke spa behandeling. Breng dan ook na je reis een bezoekje aan een spa en laat je verwennen met een rustgevende massage of een andere behandeling.

Add Your Comment