Bottega Venta tassen

Ik ben dol op tassen en tel er dan ook grof geld voor neer. Toch keek ik wel even op toen ik dit exemplaar tegenkwam in de Residence. Wat een oerlelijke exemplaar van Bottega Veneta en dat voor 5500 Euro. Voor die prijs mag je toch verwachten dat je een plaatje van een tas koopt.

Maar nieuwsgierig geworden naar wat dit merk nog meer te bieden heeft, surfte ik naar de site. Daar aangekomen werd ik blijverrast. Bottega Veneta is heel goed in staat plaatjes van tassen te maken, dit is geloof ik gewoon de misser uit de collectie! Eén nadeel is er echter wel de Bottega shops bevinden zich niet in de buurt. Om een tasje te bemachtigen moet toch wel een reisje naar Italië, Engeland, Frankrijk of Spanje afgelegd worden. Maar misschien is het een goed idee om de Bottega shops tijdens de zomervakantie te bezoeken, mocht je in één van deze landen zijn. Als je tot aanschaf wil overgaan houdt dan wel rekening met de prijzen, voor onder de 1000 Euro koop je geen tasje.

Voor meer informatie kijk op bottegaveneta.com

Add Your Comment