Eerder schreef ik al over de zomercampagnes van 2012. Omdat er zoveel mooie en leuke campagnes te zien zijn voor aankomende zomer, kon ik het niet laten om er nog een artikel aan te besteden.

In de zomer 2012 campagne van Dolce & Gabbana staat de familie centraal. De modellen zijn te zien in mooie gewaden en met de zogenaamde familieleden op de achtergrond, vormt het een gezellig plaatje. Gucci gaat voor een luxe uitstraling met zwart en witte kledingstukken, terwijl we bij Jimmy Choo vrolijke bloemenprints tegenkomen.

Het goud bij Roberto Cavalli springt eruit. De campagne ziet er niet erg zomers uit, maar opvallend is het zeker. Ook de fotoshoot van Burberry heeft geen zomerse uitstraling en het lijkt op een campagne die zij al eerder hebben gehad. Chanel laat de modellen poseren met gymattributen aan het strand, wat een erg bijzonder plaatje oplevert.

Gisele Bündchen is hot, want zij komt ook weer in een campagne van Givenchy voor. Ondanks dat de shoot op het strand is geschoten, heeft het een zeer sombere uitstraling. Elie Saab heeft een simpele luxe campagne, waarbij de kleur oranje in het middelpunt staat. Als laatst zien we bij Prada een zomerse jaren 50 stijl. Dit is voor mijn gevoel één van de campagnes die het dichtst bij de zomer komt.

Add Your Comment