Carine Roitfeld heeft weer een nieuw baantje te pakken! De voormalige hoofdredactrice van Vogue Paris gaat namelijk aan de slag voor Chanel.

Nadat Carine Roitfeld vertrok als hoofdredactrice van Vogue Paris heeft ze nog geen minuut stilgezeten. Na een klus voor het warenhuis Barney’s New York waarbij ze de styling van de etalages en catalogus voor haar rekening nam, is ze nu gevraagd om de styling van de Chanel campagne voor winter 2011 uit te voeren.

Chanel styling

Voor de Chanel wintercampagne trommelde Karl Lagerfeld het model Freja Beha Erichsen op en liet haar in Chanel creaties schitteren onder het toeziend oog van Carine Roitfeld. Natuurlijk droeg Lagerfeld ook zelf zijn steentje bij aan de nieuwe campagne. Want nadat Carine haar goedkeuring over de styling had gegeven, kroop der Kaiser achter de camera om Freja op de gevoelige plaats vast te leggen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Freja Beha Erichsen gestrikt is als het gezicht van Chanel. De Deense was ook al te bewonderen in de Chanel winter 2010 campagne. Karl gaf hiervoor als verklaring dat hij ervan houdt om met dezelfde meisjes en jongens te werken. Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig naar het resultaat van de samenwerking tussen Karl Lagerfeld, Carine Roitfeld en Freja Beha Erichsen.

Add Your Comment