chanel-beautycase.jpg

Te veel bagage, een fenomeen wat veel dames elke jaar bekend voorkomt als zij op vakantie gaan. Jouw koffer lijkt elk jaar kleiner te worden, terwijl manlief daar totaal geen last van lijkt te hebben. Met een blik van “ja deze moeten ook echt mee!” op meneer, probeer je met veel pijn en moeite het zevende paar schoenen in je koffer te wurgen. Na een paar verwoede pogingen, puilt de koffer aan alle kanten uit. Op het moment dat je de koffer dicht wilt klappen en triomfantelijk de betweterige man erop wilt wijzen dat het je ook dit jaar weer is gelukt, kom je tot de conclusie dat er nergens meer een gaatje is voor je toiletspullen! Probleempje?

Nee hoor want de oplossing is nabij, de Chanel beautycase. De Chanel Caviar Vanity Case is niet allen handig voor alle lipglossjes, mascara’s en oogschaduwdoosjes die mee moeten tijdens de trip, maar bewijst ook nog eens jouw goede smaak voor designer goodies.

chanel-beautycase-2.jpg

De Chanel Caviar Vanity Bag is verkrijgbaar in de kleuren zwart, camel en roze en is voorzien van het bekende dubbele “C” signatuur van Chanel. De leren beautycase is afsluitbaar met een goudkleurige rits en aan de binnenkant uitgerust met een apart vakje. De zwart en camel kleurige beautycase kosten 520 dollar, maar voor 86,96 dollaar meer ben je in het bezit van de geweldige roze Chanel beautycase.

Add Your Comment