Chanel Faux Croc

Chanel lovers opgelet! Het modehuis der modehuizen komt namelijk met een nieuwe tassenlijn voor aankomend najaar. De gloednieuw Chanel Faux Croc lijn combineert het klassieke diamantpatroon met iets nieuws, het lijkt wel een reptielenhuid. Maar schijn bedriegt, want deze tassen zijn niet wat ze lijken.

De nieuwe Chanel Faux Croc lijn is geschikt voor dames die er niet van houden om de huid van een krokodil te voelen, maar toch van de luxe uitstraling van de huid houden. Deze tas is niet gemaakt van een reptielenhuidje en daarom ook ideaal voor de dames onder ons die weigeren met een dood dier onder hun arm te lopen.

De nieuwe lijn is verkrijgbaar in een rijk kleurenpallet zoals geel, turquoise, rood en paars. Genoeg keus lijkt mij! Zo kun je eindeloos combineren en je zomer/herfst outfit opfleuren met dit chique Chanel tasje.

Snak jij ernaar om deze Chanel nieuweling in je handen te hebben? Dan kun je alvast beginnen met aftellen. Want de Chanel Faux Croc lijn staat eind augustus in de Chanel boetieks.

Add Your Comment