Karl Lagerfeld presenteerde deze week niet alleen zijn Chanel cruise collectie 2011 de designers vertoonde ook een film die hij speciaal voor deze collectie had gemaakt. 2 dagen geleden kon je op Modeblog al genieten van de trailer, maar nu hebben we de hele Chanel film voor je.

Lagerfeld hield voor de film Remember Now een privé screening in Cinema de la Renaissance in St. Tropez en nodigde onder meer Diane Kurger, Vanessa Paradis en Georgia Jagger uit. De 17 minuten durende Chanel film is echt een modefilm, maar verwacht absoluut geen sterke verhaallijn!

In Remember Now zien we de oudere playboy Pascal Greggory flirten met Elisa Sednaoui. Daarnaast komen er een hoop dansende topmodellen voorbij en kunnen we genieten van Baptiste Giabiconi met een ontbloot bovenlijf. Karl verschijnt zelf ook in de film gehuld in een wit pak, waardoor de ontwerper een beetje P. Diddy-achtig overkomt.

Karl Lagerfeld schreef en regisseerde de Chanel film helemaal zelf. Zo vertelde de ontwerper over zijn werk: “Wanneer ik een film maak, zie ik de film van tevoren in mijn hoofd. Ik maak geen script omdat het alles al geschreven staat in mijn hoofd.”

[pro-player]https://www.youtube.com/watch?v=spN37R-eUGw[/pro-player]

Add Your Comment