Chanel Haute Couture 2007

Chanel is altijd één van de grootste publiekstrekker tijdens de Haute Couture week in Parijs. Zo ook dit jaar. Zelfs de regen die met bakken uit de hemel viel, kon de show van Karl Lagerfeld niet stoppen. Hoogstens een beetje verlaten, de presentatie van de Chanel Haute Couture herfst/winter 2007 collectie begon dan ook een uurtje later dan gepland.

De show werd gehouden in Saint Cloud in Parijs. De anders zo prachtige bloementuin, was nu doorweekt van het water. Zonneluifels moesten het publiek zien te beschermen tegen de hevige regen en windvlagen. Maar het slechte weer kreeg de modewereld er niet onder, het doorweekte publiek bleef en versierden de catwalk met Chanel paraplu’s.

Chanel Haute Couture

Terwijl het water maar bleef stromen, showde de modellen de allerduurste creaties ter wereld over een nat grindpad. De wind en de regen maakte de couture collectie niet minder mooi. Lagerfeld gebruikte voor zijn creaties veel veren. De collectie bestond uit strakke pakjes en voile jurkjes. Naast het bekende zwart werd er ook gebruik gemaakt van metallic kleuren en hemelsblauw.

Foto’s via Style

Add Your Comment