chanel-segway

Wat heeft een Segway met Chanel te maken, zal je wellicht denken. Het is misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar het Franse modehuis komt met een eigen versie van dit vervoersmiddel. Maar eigenlijk viel dat ook wel weer te verwachten na de Chanel fiets. Eén groot voordeel heb je wel op de Segway hoef je niet te trappen en ga je zeker in stijl naar je werk!

Voor wie niet bekend is met de  Segway, even een korte uitleg. Het is een elektrisch eenpersoons voertuig. Je bestuurt het apparaat door met je lichaam te bewegen. Leun je bijvoorbeeld naar voren, dan ga je voorruit. Leun je naar achteren, dan ga je achteruit. Als je gewoon rechtop blijft staan, sta je stil. Je kunt hem gebruiken op het werk of in de stad, als vervanging voor de fiets, step of scooter.

Karl Lagerfeld heeft nu dus een echte Chanel Segway ontworpen. Het hippe voertuig is zwart en bestrooid met heel veel Chanel logo´s. In plaats van een saai mandje hangt de bekende Chanel 2.55 tas aan het stuur. Hierin kun je al je spulletjes bewaren. De handvaten aan het stuur zijn van hetzelfde leer als de tas. Alle details passen perfect bij elkaar! Hoeveel de Segway precies kost is niet bekend. Maar dat het geen koopje is, lijkt me wel duidelijk.

Add Your Comment