Voor kerst 2012 komt Chanel met de make-up collectie Éclats du soir de Chanel. Met deze lijn weet je zeker dat je een onvergetelijke indruk achter laat.

De Chanel make-up collectie voor kerst 2012 heeft een kleiner aanbod dan de collectie van Dior. Toch mag de Éclats du soir de Chanel er zeker wezen. De kleuren goud, roze en rood voeren de boventoon in deze nieuwe lijn.

Regard signé de Chanel


De Chanel make-up voor de Kerst 2012 is natuurlijk niet compleet zonder oogschaduw en daarom is er de Regard signé de Chanel. De lijn bevat een samengesteld doosje met de naam Harmonie du soir voor 51,00 euro waarin de tinten brons, goud, roze en rood zijn verwerkt.

Ombre Contraste Duo


Voor het opmaken van de ogen biedt de collectie ook de duo oogschaduw Nuit-Claire. Deze bestaat uit de kleuren beige roze en zwart voor de prijs van 37,00 euro.

Illusion D’Ombre


Wie van goud houdt kan de Apparence tint van de Illusion D’Ombre op de ogen aanbrengen. Dit product van de kerstcollectie is verkrijgbaar voor 28,50 euro.

Stylo Yeux


Hoewel deze waterproof eyeliner Stylo Yeux niet echt past bij de tinten oogschaduw, is de kleur Grenat ofwel donkerrood erg bijzonder. Met deze aparte tint voor 23,00 euro kunnen de ogen in ieder geval erg opvallen.

Joues Contraste


Een poeder zoals de Joues Contraste geeft het gezicht een gezonde gloed. De Star dust tint van Chanel kost 37,50 euro en heeft een roze shimmer.

Poudre Universelle Libre


De losse gezichtspoeder Poudre Universelle Libre is vooral geschikt om een mat effect te creëren. Helaas bestaat het product van 42,50 euro alleen in de kleur Réverie die een combinatie is van roze, goud en beige.

Rouge Allure Velvet


De Rouge Allure Velvet van 30,50 euro in de kleur L’Impantiente is jammer genoeg de enige optie in de kersteditie wat betreft de lippenstiften. Toch is deze donkerrode tint kenmerkend voor de beautyafdeling van Chanel en past het perfect bij de feestdagen.

Lèvres Scintillantes


Met de lipgloss Lèvres Scintillantes kun je kiezen voor een mat of glimmend effect voor de prijs van 25,50 euro. De kleur Allégorie is namelijk een roze glinsterende tint, terwijl de Mystery en Intrigue simpel roze en bruinrood zijn.

Le Vernis


De keuze voor nagellak uit de kerstcollectie is weinig, maar wel bijzonder. De donkerrode lak Malice, van 22,50 euro, kan mooi gecombineerd worden met dezelfde tint lippenstift van de Rouge Allure Velvet.

Ik ben een enorme fan van de donkerrode kleur die in verschillende producten terug komt bij de Chanel make-up voor kerst 2012. Daarom wil ik de combinatie van de lippenstift en de nagellak zeker uitproberen. Toch had het merk naar mijn mening wel een iets gevarieerder aanbod kunnen presenteren voor de feestdagen.

Add Your Comment