Voor de Chanel make-up collectie voor lente 2010 liet Peter Philips zich inspireren door momenten uit het leven van Coco Chanel. Het resultaat is mooie collectie gemaand: Les Impressions de Chanel.

De make-up collectie van Chanel voor de lente van 2010 is gebaseerd op momentopnames uit het leven van Mademoiselle Chanel. Dit vertaalt zich in klassieke natuurlijke tinten, variërend van roze tot beige en van bruin tot kaki, die uitermate draagbaar en chique zijn.

De limited edition Empreinte de Chanel is de must-have uit de collectie. Deze gezichtspoeder bestaat uit de kleuren roze, beige en bruin waardoor het een subtiele glans op je gezicht achterlaat. Door de natuurlijke warme kleur kun je deze poeder als je wilt over je hele gezicht aanbrengen.

Daarnaast heeft Chanel nog 2 andere producten waarmee je je gezicht van een gezonde kleur kunt voorzien. De Soleil Tan de Chanel in de kleur Sunkissed is een fluïde die je gezicht voorziet van een zongebruinde kleur. Het andere product Rouge Allure is een fluweelachtige poeder.

Voor de ogen komt Chanel met een nieuwe versie van de Les 4 Ombres. Het natuurlijke kleurenpallet van de Kaska Beige bestaat uit 2 beige tinten en 2 kleuren bruin. Hoewel de oogschaduwkleuren vrij natuurlijk zijn, kun je ze in combinatie met oogpotlood ook gebruiken voor smoky eyes. Daarnaast heeft Chanel voor de lente ook de Ombre Essentielle. Deze oogschaduw is verkrijgbaar in de kleuren Sillage, Sand en Tracé.

Tot slot bestaat de collectie uit een aantal mooie lippenstiften, gloss en nagellak. Voor de nagels lanceert het merk 3 nieuwe matte tinten. De Inattendu is een beige kleur, Particulière is roodbruine nuance en Tendresse is zachtroze. Ook mooi zijn de perzikachtige Maline en de frisse lichtroze Futile lipgloss en de 4 nieuwe kleuren lippenstift, die variëren van bruin tot roze en van beige tot rood.

De Les Impressions de Chanel collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar.

Add Your Comment