chanel-paris-biarritz.jpg

Speciaal voor de zomer van 2007 komt Chanel met een tassenlijn die past bij de moderne en actieve vrouw van vandaag. De naam is Paris-Biarritz. De lijn is geïnspireerd door de mondaine badplaats Biarritz, waar Coco Chanel in 1915 een boetiek opende. Sindsdien is deze plaats een begrip voor het Franse modehuis. Biarritz en de onstuimige levenstijl van Mademoiselle Chanel staan symbool voor de nieuwe Paris-Biarritz tassen.

Chanel’s Paris-Biarritz lijn bestaat uit limited edition krokodillenleren tassen. De kroko totes zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Het kleinste model, is te koop in de kleuren grijs en zwart. Een heel mooi tasje, maar eigenlijk vind ik het net iets te klein. Model large is zo groot dat ik er samen met mijn hond in pas. Maar wie moet dan nog de tas dragen? Deze tas is niet alleen in het zwart verkrijgbaar, maar ook in de kleuren goud en zilver. Kortom maatje medium blijft dus over en is zonder twijfel één van de meest mooie tassen die ik ooit gezien heb. Dit model is in dezelfde kleuren te koop als maatje small.

Eén nadeel kleeft er echter wel aan de krokodillenleren Paris-Biarritz tassen! Om één van deze tasjes in je bezit te krijgen, moet je in bedragen van 5 cijfers denken. Maatje small kost 17.950 dollar en tasje medium 29.500 dollar. Naar verluidt kost model large 45.000 dollar, wat neerkomt op ruim 33.000 euro. De prijsjes van deze Chanel tassen maken ze opeens toch wat minder aantrekkelijk.

chanel-paris-biarritz1.jpg

Voor één kroko Paris-Biarritz tas kun je ook een aantal andere mooie tassen kopen. Als ik dan bedenk dat ik voor modelletje small ook elke maand een tasje van 1000 euro kan kopen een heel jaar lang en dan nog steeds goedkoper uit ben, dan dat ik allen maar het kleinste kroko tasje van de Paris-Biarritz lijn koop. Voor mijn is dan de keuze snel gemaakt. Ik laat de kroko tasjes van Chanel, maar aan mijn neus voorbijgaan. Ik houd nu eenmaal van variatie en koop het liefste elke maand een andere designertas.

De Paris-Biarritz lijn bestaat niet alleen uit kroko tassen, maar ook uit canvas hobos en shopper totes. Hoewel deze tassen lang niet zo mooi zijn als de krokodillenleren tassen van deze lijn, zijn de canvas modellen toch een stuk vriendelijker voor je portemonnee. De prijzen van de canvas tassen variëren van 1000 dollar tot zo’n 1500 dollar en zijn te koop in de kleuren zwart, goud en zilver.

chanel-paris-biarritz2.jpg

Add Your Comment