Hoewel het nog altijd winter is, brengen sommige modehuizen de zomer nu al een stukje dichterbij met hun cruise collecties. Om alvast in een zonnige stemming te komen, vind je hier de Chanel tassen uit de cruise 2012 collectie.

Karl Lagerfeld presenteerde de Chanel cruise collectie voor 2012 in Cap d’Antibes in Zuid Frankrijk. Hij liet zich inspireren door Rita Hayworth en Aly Khan, wat zich vertaalt in de chique creaties gecombineerd met een klassiek tintje. Natuurlijk voerde hij dit thema ook door in de Chanel tassen.

De Chanel tassen uit de cruise 2012 collectie doen vervlogen tijden herleven. Toch zijn de tassen een combinatie van bekende klassiekers en nieuwe invloeden. Zo koos Karl voor klassieke modellen als de 2.55 aangevuld met totes, clutches en de boy schoudertas. Qua kleuren gebruikte hij retro geel en rood afgewisseld met traditioneel zwart, blauw en wit.

Ondanks dat ik normaal een groot Chanel fan ben, gaat mijn hart niet sneller kloppen van deze Chanel tassen. De gele clutch en de ivoorkleurige klassieke flap bag vind ik beide wel iets bijzonders hebben, maar de overige modellen en dan vooral die met het craquelé effect, laat ik aan me voorbijgaan.

Add Your Comment