De Chanel tassen voor lente 2012 zijn gearriveerd! Het is dan ook de hoogste tijd om deze eens goede onder de loop te nemen.

Voor de Chanel tassen van lente 2012 liet Karl Lagerfeld zich leiden door de klassiekers van het modehuis. Om het geheel toch een hedendaagse twist te geven gebruikte hij ook een aantal nieuwe invloeden. Zo koos Karl voor de beroemde flip bag uitgevoed in kalfsleer, tweed, lamsleer, denim en patchwork. Daartegenover zette hij leren en canvas massenger, bowling, accordeon en tote tassen in blauw, grijs, zwart, wit, metallic en nude tinten.

Tot slot bevat de collectie Chanel tassen van lente 2012 nog een tweetal outstanding pieces. Zoals de naam al verklapt zijn dit hele bijzonder tassen waaraan een torenhoog prijskaartje hangt. Dit seizoen creëerde Karl Lagerfeld 2 flip bags. Hiervoor liet hij zijn oog vallen op python in een grijsblauwe nuance en voor de andere tas gebruikte hij krokodillenleer in een glanzende oranje bruinachtige tint.

Hoewel de outstanding pieces echt geweldig zijn om te zien, vind ik de prijzen van deze tassen echt teveel van het goede. Nee, dan ga ik liever voor de canvas tote met daarop 31 Rue Cambon voor naar het strand of de azuurblauwe clutch. Maar mijn absolute favoriet is de zwart-witte flip bag met Mademoiselle sluiting.

Add Your Comment