Karl Lagerfeld weet als geen ander waar dames op modegebied van houden. Want voor de Chanel tassen van winter 2012-2013 liet hij zich inspireren door kristallen.

Voor de Chanel show, tijdens de Parijs Fashion Week, toverde Karl Lagerfeld het Grand Palais om in een kristallenwereld. Voor zijn creaties putte de Kaiser namelijk inspiratie uit edelstenen en voerde dit thema ook door in de Chanel tassen van winter 2012-2013. Dit vertaalde zich in klassieke flap bags in edelsteennuances en tassen versierd met lovertjes en parels. Daarnaast reserveerde Karl ook een hoofdrol voor de Boy tas, die hij ditmaal onder meer uitvoerde in paars fluweel, en voor de Chanel rugzak in metallic.

De collectie Chanel tassen van winter 2012-2013 bevat ook een drietal outstanding pieces. Dit seizoen creëerde Karl Lagerfeld 2 clutches. Het ene model heeft de vorm van een kristal en de ander is voorzien van een amethist illusie. De laatste tas uit deze lijn is een krokodillenleren shopper in de kleur paars.

De kristalvormige clutch van de outstanding pieces vind ik echt geweldig. Alleen heeft dit avondtasje een prijskaartje waar je u tegen zegt, waardoor ik zou kiezen voor een goedkopere variant zeker omdat het model niet tijdloos is. Daarnaast vind ik de kleine rugzakjes ook wel iets grappigs hebben, maar mijn favoriete model uit de collectie Chanel tassen van winter 2012-2013 is de flap bag bezet met parels.

Add Your Comment