Drew Barrymore is een paar dagen geleden in het huwelijksbootje gestapt met Will Kopelman. Tijdens de ceremonie, die plaatsvond in de tuin van hun huis in Californië, droeg Drew een trouwjurk van Chanel.

Natuurlijk zijn wij allemaal erg nieuwsgierig naar de jurk! People magazine heeft ons alvast een tipje van de sluier gegeven. Er zijn namelijk foto’s van de cover op internet verschenen, waar het stralende bruidspaar op staat. Hierop kunnen we ook haar trouwjurk een klein beetje bewonderen. De Chanel jurk van Drew Barrymore paste helemaal bij het thema van de bruiloft: vintage en romantisch. De onderkant van de bestond uit bloemen en veren. Haar hals werd versierd met een kraagje en door het satijnen lint om haar buik, werd haar zwangerschap mooi geaccentueerd. Natuurlijk konden een sluier en tiara niet ontbreken bij deze romantische look.

Drew Barrymore heeft genoten van de prachtige dag. “Iedereen die ons dierbaar is was erbij. Het was heel leuk en het betekende heel veel voor ons, zoals we van tevoren hadden gehoopt,” vertelt ze aan People magazine.