Chanel’s eerste modeshow in Londen

Donderdag 6 december was een dag die in de modegeschiedenisboeken genoteerd mag worden! Op deze dag presenteerde niemand minder dan Karl Lagerfeld zijn nieuwe pre-fall collectie voor Chanel genaamd Paris-Londres in Londen. Het was voor het eerst dat het label in deze stad showde en dat mocht natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. Lagerfeld pakte dan ook groots uit met een prachtige show en een groot feest.

Elle UK omschreef de schitterende show als ‘very Karl’. Modellen opgedost als Amy Whinehouse paradeerde over de catwalk in knielange rokken gecombineerd met bloezen van chiffon. Het bekende Chanel tweed jasje werd gedragen op korte rokjes met daaronder dikke zwarte panty’s en platte schoenen. Veder waren veel creaties voorzien van kante details en ruches. Ook erg mooi waren de luxe tops gemaakt van glimmende juwelen. Karl Lagerfeld’s pre-fall collectie was punk met een romantische twist.

Largerfeld’s show werd zoals altijd druk bezocht, van royals tot Chanel’s favoriete modellen. Zo zaten Claudia Schiffer, Lily Cole, Jade Parfitt, Natalia Vodianova, Yasmin Le Bon, Kate Moss en Kylie Minogue vooraan tijdens de spectaculaire show in Londen.

Add Your Comment