Louis Vuitton monogram collectie

Natuurlijk wisten we al dat Louis Vuitton meer kan dan alleen mooie tassen ontwerpen, maar toen ik laatst deze armband met bedeltjes zag was ik opslag betoverd.  De Charms de monogram collectie is in één woord geweldig.

De geelgouden monogram armband is op zich al een plaatje om te zien. Daarnaast kan de armband nog mooier gemaakt worden door op een willekeurige plaats een bedeltje eraan te bevestigen. De bedeltjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar zoals; hartjes, bloemetjes, tasjes en het LV teken in zowel witgoud als geelgoud. De prijzen van de bedeltjes liggen tussen de €450,- en €1000,-  de prijs van de armband bedraagt €2000,-.

Ben je verliefd geworden op de armband zoals op de afbeelding, dan betaal je voor het totaalplaatje €6.200,-. Inderdaad niet weinig maar voor dat geld heb je wel de allermooiste bedelarmband die er is. Maar je kan natuurlijk ook klein beginnen door maar 1 bedeltje aan te schaffen. Je kunt je eigen bedelarmband samenstellen op de site van Louis Vuitton.

Add Your Comment