Chinezen betalen om Vera Wang trouwjurken te passen
Als ik ooit mijn jawoord geef, dan is de kans groot dat ik dit in Vera Wang doe. In Shanghai is de animo rondom de trouwjurken van Vera Wang ook erg groot. Zelfs zo groot dat Chinezen er nu voor moeten betalen om de jurken te mogen passen.

Als je als toekomstige bruid gaat kijken bij de Vera Wang winkel in Shanghai kun je er maar beter zeker van zijn dat je echt in een Vera Wang jurk in het huwelijkbootje wilt stappen. Want over de hele wereld is het in elke winkel feestje als je een bruidsjurk gaat uitzoeken, maar bij deze boetiek niet. Chinezen moeten namelijk zo’n 375 euro betalen om in 90 minuten de jurken van 3.745 tot 37.500 euro te mogen passen. Als de bruid de jurk uiteindelijk koopt, dan worden de paskosten verkend met de prijs van de trouwjurk.

Namaak Vera Wang trouwjurk

Volgens The Global Times is de Vera Wang winkel in Shanghai de enige boetiek van het merk die dit beleid volgt. Omdat er in China heel veel namaakproducten worden geproduceerd, heeft het modehuis deze nieuwe regel bedacht. Om zo nepbruiden, die de ontwerpen willen kopiëren, buiten de deur te houden.

Je zou misschien denken dat deze regel negatieve gevolgen heeft voor de verkoopcijfers van de winkel. Maar het merk beweert dat dit absoluut niet het gevoel is. Sinds de invoering zijn de Vera Wang trouwjurken extra exclusief geworden en heeft de winkel nog nooit zoveel boekingen gehad voor passessies.

Add Your Comment