Christian Louboutin Barbie
Lang verwacht, maar eindelijk is het dan zo ver. De eerste van de drie Barbies aangekleed door Christian Louboutin is verkrijgbaar.

Voor de vijftigste verjaardag van Barbie heeft schoenenkoning Christian Louboutin de blondine voorzien van een paar sexy high heels en een gewaagde outfit.  De eerste van de drie poppen is Cat Burglar Barbie. Louboutin verruilde de blonde lokken van Barbie voor glanzend rood haar en hulde haar ranke lijfje in zwart jumpsuit.

Maar dat is nog niet alles. Want de limited edition Christian Louboutin Barbie komt namelijk met 4 paar schoenen, die ieder verpakt zijn in hun eigen schoenendoos. Mijn favoriet zijn de laarzen met luipaardenprint. Daarnaast heeft Barbie nog de keuze uit een paar zwarte enkellaarsjes, een paar gouden sandalen en een paar roze pumps. Al het schoeisel in voorzien van de bekende rode Louboutin zool.

Christian Louboutin Cat Burglar Barbie is verkrijgbaar bij Net-a-Porter voor €115. Maar wees er snel bij, want er zijn slechts 2400 poppen gemaakt. Heb je niet zo’n interesse in de Barbie, maar vind je haar schoenen wel geweldig? Dan kun je jouw voeten in precies het zelfde schoeisel hullen, want Louboutin heeft de stappers ook in echte mensenmaten.

Add Your Comment