Christian Louboutin heeft wederom een paar perfecte schoenen ontworpen. Op zich is daar niets bijzonders aan, alleen zijn ze ditmaal bedoeld om een goed doel te helpen.

Schoenenkoning Christian Louboutin lanceert een paar schoenen waarvan 100 procent van de opbrengst gaat naar de Garmeen Foundation, een goed doel dat armoede bestrijdt door commerciële kansen te creëren in achtergestelde gebieden. Louboutin was na het lezen van het boek Creating a World Without Poverty, dat geschreven is door Nobelprijswinnaar Muhammad Yunus en tevens oprichter van Garmeen Foundation, zo onder de indruk dat hij besloot het goede doel te helpen.

Louboutin creëerde vervolgens de prachtige Peace of Shoe met een prijskaartje van $1.495. De satijnen pumps met peep-toe zijn versierd met lint uit India. Verder zijn de roze, champagne of lavendelkleurige schoenen voorzien van de bekende rode zool en van een krabbel van Louboutin zelf.

Lijkt het jou geweldig om je voeten in deze Louboutins te steken en tegelijkertijd een goed doel te steunen? Dan heb ik misschien iets minder goed nieuws. Er worden slechts 33 paar van deze pumps gemaakt en die worden uitsluitende verkocht in de Christian Louboutin boetieks in New York, Los Angeles en Miami.

Add Your Comment